Hva bruker lagkameratene dine? Search and Destroy...

Go down

Hva bruker lagkameratene dine? Search and Destroy...

Poste  ArmadA31106 on Lør Jan 30, 2010 8:39 pm

Tenkte jeg skulle starte en tråd hvor vi kan legge ut de forskjellige classene vi bruker, og som vi sjeldent forandrer veldig mye på. Det er sjeldent jeg forandrer mye på classene mine når det gjelder search and destroy, i andre spilltyper hender det jeg gjør forandringer i større grad, men i sd har jeg grei rutine på våpen, perks og utstyr. Og det er dette jeg vil at dere skal legge ut her - SD classes. Her kan vi også komme med forslag og kritikk til hverandres classes. Bruk gjerne et par linjer der du forteller litt rundt bruken av hver class, hvilken rolle trer du inn i med de forskjellige classene... Her kan vi lære mye av hverandres spillestil og lettere forstå hverandre under en kamp. Mye lettere å be om backup hvis man vet hva nærmeste lagspiller har på seg. Blir lite hjelp i Thomas som bare bruker kniv og Thumper. Wink Hehe. Heh...

For min del så holder jeg fortsatt på å lære meg hvordan jeg skal spille SD i ModWar2. Banene er mer innviklet og større, det er blant annet flere punkter å entre områder på enn det var i forgjengeren og oppsettet av en class er ikke like enkelt som i forgjengeren selv om prinsippene er de samme. Derfor tenker jeg også det at vi oppdaterer denne tråden etterhvert som vi blir bedre, forstår mer og f.eks bytter om på en class.

Vil bare be om at vi forsøker å holde denne tråden ryddig slik at vi enklere kan bla gjennom og finne frem til oppsettene. Ved forandring av class, rediger tråden din, ikke lag en ny... Takk!

ArmadA31106

Antall Innlegg : 7
Join date : 11.01.2010

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

ArmadA31106 - class creations

Poste  ArmadA31106 on Lør Jan 30, 2010 9:35 pm

Ninja Pro er den viktigste perken jeg bruker og sammen med den et viktig utstyr utenfor selve spillet. Å kunne være forberedt på at det kommer en fiende rundt hjørnet er vinn eller forsvinn. Anbefaler alle som ikke har et godt headset om å kjøpe seg et, VikingThomas, Einherjer31105 og jeg bruker samme type headset - Steelseries 5H V2 usb. På vegne av de andre kan jeg anbefale dette på det sterkeste, man får 360 graders surround og det sitter meget godt rundt øra, i tillegg slipper man å plage kjerringa med bråk! Wink

Det er to attachments jeg har fått en forkjærlighet for og det er Silencer og Extended Mags. Silencer vil skape et uromoment for motstander og hvis de ser at en lagspiller faller vil de bli mer forsiktig når de ikke vet hvor skuddene kom/kommer fra. Extended Mags er genialt hvis man møter på flere motstandere eller skuddvekslingen varer et par sekunder ekstra, da slipper man (som regel) å lade, og de 50 % ekstra kulene i magasinet vil redde deg. Forsøker å unngå å bruke de forskjellige siktemidlene, da jeg er komfortabel med iron sights på de fleste våpen og slipper derfor å rote bort en perk på Bling Pro.

SMG BombPlanter
Vector med Extended Mags
Magnum med Tactical Knife
Claymore og Stun x 2

Marathon Pro
Lightweight Pro
Ninja Pro

Ideen bak dette oppsettet ligger i navnet, her skal bomben plantes raskt og eventuelle raske motstandere elimineres. Når jeg bruker denne er jeg avhengig av backup som ikke kommer lenge etter, og helst med Assault Rifle, Smoke og Thumper/GL. Tanken er at jeg rusher til bombeplass, planter en claymore, mottar smoke der bomben plantes og deretter planter bomben (viktig at smoken blir kastet før bomben blir plantet slik at man ikke mister oversikten over bomben), overlever jeg planting trekker jeg meg litt unna, dekker et område, men nære nok til å kunne reagere på en eventuell defuse.

AR Offence

M4A1 med Silencer
M1014 med Extended Mags eller Thumper
Claymore og Smoke

Scavenger Pro
Lightweight Pro
Ninja Pro

Denne classen har en support rolle, men egner seg også som ”lone wolf” og er utstyrt for å takle det meste (med unntak av air support). I hovedsak skal bombebærer beskyttes og dekkes. Ved hjelp av lightweight er man like bak og kan umiddelbart legge dekkende ild mens bomben plantes. Scavenger for å kunne sette opp et claymore forsvar. Thumper brukes litt uti kampen og vil ikke bli smelt av etter første sekund. Det er ikke alltid nødvendig å få en kill med granaten (det er en fin bonus) men den vil få motstander til å nøle med å entre et område som er dekket.

AR Defence

M4A1 med Extended Mags
Magnum med Tactical Knife
Claymore og Smoke

Marathon Pro
Lightweight Pro (Cold Blooded Pro hvis motstander ofte kaller inn airsupport)
Ninja Pro

Her skal bombeplass forsvares og det er av stor viktighet å komme dit raskest mulig slik at man får satt opp et forsvar, ut med en claymore (viktig at den blir satt ut før man dør) og kast en smoke der man vet at motstander ofte dukker opp (en smart motstander vegrer seg for å gå gjennom en sky av røyk og ikke vite hva som er på andre siden). Dette er også en support class som trives godt i andres selskap, men som også har evnen til å kjempe alene, samt forflytte seg fra et sted til et annet raskt - viktig hvis bomben plantes på den andre bombeplassen.

Sniper classen min kommer snart, følg med på oppdatering i nærmeste fremtid. Det er alt for denne gang. Håper dette kan være interessant for noen og at det vil bidra til bedre lagspill…

ArmadA31106

Antall Innlegg : 7
Join date : 11.01.2010

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet