Strategi og våpen

Go down

Strategi og våpen

Poste  VikingThomas on Tor Jan 14, 2010 12:37 pm

Hei alle sammen Smile
La meg først si at denne siden er fortsatt en åpen side hvor alle kan komme inn og ta en titt samt søke om å bli medlem. Selve strategien rundt hvordan vi spiller i turneringer vil forgå i lukket rom og gjennom trening, mens her snakker vi om hva vi synes er smarte ting å gjøre i spillet, samt hva som ikke er så smart. dette er ikke akkurat "top secret", men heller noe som kan finpusse litt på vår egen spillestil.

Strategi og sunn fornuft:
- Hvis man spiller Search & Destroy så pass på at man fordeler ansvar slik at ikke 5 stykker løper til A mens en står og små-svetter alene på B. Når man vet hva man skal forsvare så bruk Claymores på en fornuftig måte. 90% av seriøse spillere vet hvor man vanligvis setter en Claymore (bak veggen ved døren, ved bomba etc), så prøv å sett dem på steder hvor folk flest ikke tenker det er en...men er fortsatt en blokkering til hvor du er. Disse stedene vil man vise i div treninger når den tid kommer.

-Når man ser at noen planer en bombe så ikke stå og se på han....men heller forsvar han med å enten kaste en flash en annen retning så motstander ser den veien...eller skyt litt selv og trekk motstanders oppmerksomhet mot deg. Jeg har sett TUSEN ganger at folk ser på mens noen blir skutt mens han planter bomba...sukk. Dette gjelder også, og enda mer viktig, når man defuser en bombe. Hvis vi klarer det så har vi jo vunnet runden, så da hopper du og skyter mens den andre defuser. Da har vi mer tid og sjansene for å vinne er større da motstander tar som regel å skyter han som skyter litt...og man kjøper seg litt tid.

-Kartet. Bruk kartet hvis du har et sekund hvor du føler deg trygg. Se hvor de andre er og se hvor du kan flytte seg så vi dekker mest av brettet. Vi bruker såklart MICs, og holder kontakt gjennom spillet, men plutselig er det noen som dør og man vet jo da ca hvor denne personen var. Hvis man også da ser på våpenet som drepte han så kan man videre vurdere avstand fra han som drepte han til han som ble drept. halge Feks er jo close range, så da vet vi hvor denne personen ca er.

-Mikrofon. Når et lag blir samlet til en turnering, samt når vi trener, skal vi øve på hvordan å beste forklare hvor ting er på et brett. Div navn vil bli gitt div steder, og en enkel men logisk måte å si hvor ting er vil bli gitt av meg. det skjer så ofte at folk sier: "Bomba er her....rett ved det huset vettu..ummm....på høyre.....ummm..." så dør han. Tja, huset ja (er ca 15 stykk), høyre fra hvilken side da? Hvor langt unna min spawn, deres spawn osv osv. dette er meget viktig og kan vinne mange kamper.

Jeg legger ut mer som det kommer. Legg gjerne ut div ting, altid moro å høre hva andre har plukket opp fra spillet.
avatar
VikingThomas
Admin

Antall Innlegg : 17
Join date : 11.01.2010
Age : 43
Bosted : Oslo

Vis Medlemmets Profil http://northernassassins.norwegianforum.net

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet